In India kent men geen kerriepoeder, daar gebruikt men "Garammassala", waar onze kerrie is van afgeleid. Het is de geur van een mengsel van fijngestampte Oosterse kruiden en specerijen, gemaakt naar eigen inzicht en is variërend van zacht tot pikant van smaak.

De trots van King Of Bombay is de houtskool grill tandoori, een kleioven. Het is een bezit waar slechts Indiase restaurants gebruik van maken en met dat laatste zijn wij het toppunt van alle Indiase restaurants in Vlaanderen. Een oven is onmisbaar bij het bereiden van de noordelijke Tandoori schotels. Vlees, kip, scampi evenals het "nan" (= het brood) wordt boven houtskool gegrild. Het brood wordt tegen de binnenkant van de oven gedrukt en is zéér luchtig.

De zuidelijke curries vormen de hoofdnoot. Vlees, kip, garnalen of groenten worden op bijzondere wijze met kruiden en specerijen zoals look, gember, komijnzaad, kaneelstokken, kardamon en saffraan vermengd tot sauzen. We hebben voor u verschillende types curries: weinig pikante Tandoori curries, speciale zéér zachte curries, vrij pikante & medium pikante curries en als laatste de suggesties van de chef nog.

De kaart is zeer uitgebreid en geschikt voor elke portemonnee. Vanaf €12,50 tot €24,50 kan al gegeten worden. Het valt maar voor u te kiezen! Op het menu staan naast de officiële namen ook de beschrijvingen in het Vlaams. Op de kaart staan alle soorten gerechten: lamsvlees, kip, vis, schaal- en schelpdieren en natuurlijk groenten.Vooraf wordt u de traditionele welkomstkoek papadam geserveerd met heerlijke sauzen.
U kunt voorgerechten nemen vanaf €3,25 en hoofdgerechten vanaf €12,50 . Vegetarische gerechten zijn al vanaf €6,00 verkrijgbaar. Uiteraard zijn er ook speciale maaltijden voor kinderen.

De trots van King Of Bombay is de Tandoori Kleioven, waarin onze gerechten worden gegrild. En dat in houtskool.
De foto hierboven stelt een Tandoori Kleioven voor waarin onze gegrillde gerechten worden bereid; zoals Tandoori Chicken, Tandoori Chicken Tikka, Tandoori Lamb Tikka, Tandoori King Prawn (scampi's), enz ...